ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

BLOG

(ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ)

Η οικογένεια του εκπαιδευτικού ομίλου «ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ» Υπηρεσίες Παιδείας Υψηλού Επιπέδου αντιλαμβανόμενη ότι η παροχή παιδείας έχει χρέος να ξεφεύγει από την εκπαιδευτική διαδικασία και να επεκτείνεται σε διάφορους κοινωφελείς σκοπούς, δημιούργησε τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του, την ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ των φίλων του φροντιστηρίου στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι η ενέργεια αυτή αποδίδει. Πολλοί από εσάς, φίλοι του φροντιστηρίου, γονείς, συγγενείς, πρώην μαθητές μαςκαθώς και το προσωπικό του ομίλου, ενεργοποιηθήκατε και βοηθήσατε στην επίτευξη του έργου αυτού, από το οποίο έχουν εξυπηρετηθεί ήδη αρκετές οικογένειες με τη δική σας συνεισφορά.

Σας καλούμε να συνεχίσετε να στηρίζετε αυτή τη προσπάθειά μας, διότι η όποια βοήθειά σας είναι πάρα πολύ σημαντική, σε ένα έργο καθαρά κοινωνικό και ανθρώπινο, που αφορά εμάς και όλους τους συνανθρώπους μας.

Με εκτίμηση,

Από την διεύθυνση.

Κ. ΗΛΙΑΣΚΟΣ

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ:

Όποιος μπορεί και θέλει να δωρίσει φιάλες αίμα μπορεί να απευθυνθεί σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της αρεσκείας του, καθώς οι φιάλες θα καταχωρούνται στη μερίδα των «ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ» ανεξαρτήτως από το νοσοκομείο στο οποίο θα γίνεται η αιμοδοσία.

Ωστόσο όποιος έχει τη δυνατότητα, παρακαλείται να απευθύνεται απευθείας στο νοσοκομείο Παπανικολάου καθώς εκεί λειτουργεί πτέρυγα παίδων με λευχαιμία και το χρειάζονται για άμεση χρήση.