ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

BLOG


Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 09:50

Επίσκεψη στην Ιατρική σχολή του Α.Π.Θ.

Written by
Rate this item
(0 votes)
Στα πλαίσια της ενημέρωσης και της αύξησης της εμπειρίας των μαθητών μας
σχετικά με τις επιστήμες που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν, ο όμιλος των Φροντιστηρίων "ΗΛΙΑΣΚΟΣ" πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον επίσκεψη στην Ιατρική σχολή του Α.Π.Θ. για τους μαθητές του της Γ΄ λυκείου που στέφθηκε και φέτος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-20 με τεράστια επιτυχία.

Στα πλαίσια της δραστηριότητας αυτής, οι μαθητές μας επισκέφθηκαν το τμήμα Ιστολογίας και Εμβρυολογίας με υπεύθυνη για τη φιλοξενία και την ξενάγηση την τακτική καθηγήτρια κ. Σιόγκα –Ράπτη Αντωνία, η οποία με ιδιαίτερη χαρά και προθυμία, αφού τους ξενάγησε στα τμήματα του Εργαστηρίου, τους έφερε πιο κοντά επιστημονικά σε έννοιες τις οποίες διδάσκονται στο μάθημα της Βιολογίας.

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν το Εργαστήριο Ανατομίας και Περιγραφικής Ανατομικής της Σχολής, υπό τον διευθυντή, καθηγητή, κ. Νάτση Κωνσταντίνο.

Οι μαθητές μας είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο Μουσείο Ανατομίας, να συμμετέχουν σε εργαστήρια Περιγραφικής Ανατομικής και να βιώσουν την εμπειρία του προπτυχιακού μαθήματος της Ανατομίας.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την φιλοξενία τους στο γραφείο του Καθηγητή, ο οποίος τους παρουσίασε βίντεο από ορθοπαιδικές και νευροχειρουργικές επεμβάσεις.

Η φετινή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη συνάντηση των φετινών μαθητών μας με παλιούς μαθητές των φροντιστηρίων μας, μέσα στο χώρο του Α.Π.Θ., που ως ακαδημαϊκοί πολίτες πλέον, τους συμβούλεψαν και τους ενθάρρυναν στις προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων τους.
Read 670 times Last modified on Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 08:00