Cookies & Προσωπικά Δεδομένα

01|Cookies & Προσωπικά Δεδομένα

Cookies & Προσωπικά Δεδομένα


Cookies

Η ιστοσελίδα μας δύναται να χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει και να διευκολύνει τους επισκέπτες της. Τα cookies είναι αρχεία που δημιουργούνται από την ιστοσελίδα μας ή από άλλες πηγές, όπως διαφημίσεις ή εικόνες, google analytics ,ενσωματωμένες στη σελίδα με σκοπό την αποθήκευση στον υπολογιστή του επισκέπτη, προσωπικών προτιμήσεων και τεχνικών πληροφοριών ενώ δεν περιέχουν ούτε αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες..

Ωστόσο, μπορεί να προτιμάτε να απενεργοποιείτε τα cookies σε αυτόν τον ιστότοπο και σε άλλους. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να απενεργοποιήσετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε την ενότητα Βοήθεια του προγράμματος περιήγησής σας ή να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπο Πληροφορίες για τα cookies που παρέχει οδηγίες για όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης



Προσωπικά Δεδομένα

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να εγγραφείτε μέσω του μηχανισμού newsletter βάζοντας το e-mail σας και να καταχωρηθείτε στην βάση δεδομένων μας προκειμένου να λαμβάνετε μόνο από εμάς ενημερωτικά e-mail . Ακόμα έχετε την δυνατότητα εάν επιθυμείτε να κάνετε διαγραφή από την λίστα βάζοντας το e-mail σας και πατώντας unsubscribe. Ακόμα η ιστοσελίδα μας διαθέτει φόρμα επικοινωνίας προκειμένου να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Για να σταλεί το e-mail σας με τα στοιχεία σας, πρέπει να συμφωνήσετε με την πολιτική προσωπικών δεδομένων της σελίδας. Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, e-mail) θεωρούνται απόρρητα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους, ενημερώνονται από εμάς, ότι συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία στοιχείων των προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997. Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές (όνοματα , mail, κ.τλ).

Κατά τα λοιπά δεσμευόμαστε να μην αποκαλύψουμε τα στοιχεία των πελατών εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που μας αποστέλλονται έχουν σαν σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συνεργασίας μας, την προώθηση υπηρεσιών και την ενημέρωση των πελατών.